Antena 3 CNN Externe Mărturiile cutremurătoare ale adolescentului din SUA care și-a împușcat mortal 10 colegi. De ce i-a cruțat pe ceilalți

Mărturiile cutremurătoare ale adolescentului din SUA care și-a împușcat mortal 10 colegi. De ce i-a cruțat pe ceilalți

Mărturiile cutremurătoare ale adolescentului din SUA care și-a împușcat mortal 10 colegi. De ce i-a cruțat pe ceilalți
20 Mai 2018   •   14:25

În urmă cu două zile, America a fost îngrozită de un nou atac armat. Agresorul, în vârstă de doar 17 ani, și-a împușcat mortal zece colegi de la liceul din Santa Fe, Texas.

Adolescentul a declarat poliției că i-a cruțat pe unii dintre cei care i-au ieșit în cale pentru a avea cine să-i spună povestea. Din informațiile cumulate până acum, nu se știe exact de ce a vrut tânărul să comită acest masacru, însă mama unei eleve ucise a povestit presei că fiica ei i-a respins adolescentului avansurile agresive, în repetate rânduri. Iar cu o săptămână în urmă fata l-ar fi pus într-o situaţie jenantă în faţa colegilor. Anchetatorii mai povestesc, potrivit The Independent, că băiatul părea lipsit de orice emoție pe chip a doua zi de la atac și pare că nu avea remușcări, scrie spynews.ro.

Vă reamintim faptul că pe data de 18 mai, un băiat în vârstă de 17 ani a împușcat 8 elevi şi doi profesori şi a rănit alte 13 persoane, printre care şi un poliţist.  Potrivit CNN, pe rețelele de socializare, tânărul a postat o fotografie în care purta un tricou pe care scria „Născut pentru a ucide”. 

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close