Antena 3 CNN Externe Milionarul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina pe care o primiseră în gazdă

Milionarul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina pe care o primiseră în gazdă

Un milionar, fost șef al firmei de împrumut Wonga, și-a părăsit soția pentru o refugiată ucraineană pe care el și jumătatea sa au primit-o în casă.

Milionarul care și-a părăsit soția pentru o refugiată din Ucraina pe care o primiseră în gazdă
Sursa foto: Haakon Overli/Twitter
de Georgiana Adam    |    05 Sep 2022   •   13:25

Apoi, milionarul Haakon Overli, în vârstă de 52 de ani, a insistat săptămâni întregi către premierul Boris Johnson și către ministrul de Interne Priti Patel, pentru a încerca să accelereze procesul de aducere a femeii în Marea Britanie, potrivit The Sun.

La doar câteva luni după ce i s-a dat viză, milionarul Overli și-a părăsit nevasta și moșia lor din Surrey.

Totul s-a întâmplat după ce Overli a postat pe Twitter și a spus că familia sa este dornică să ajute un refugiat ucrainean.

Haakon Overli a fondat agentul de bursă online Self Trade, a fondat apoi firma în aprilie 2000 și a vândut-o în octombrie pentru mai mult de 900 de milioane de lire sterline.

În 2008, el a început munca ca director la Wonga – creditorul controversat acuzat de parlamentari că folosește rate a dobânzilor vertiginoase pentru a pradă clienții înrădăcinați.

Firma s-a închis în 2018, după ce a înregistrat pierderi uriașe.

De atunci, milionarul a co-fondat Dawn Capital, care pretinde a fi cel mai mare investitor specializat în software business-to-business din Europa și care valorează mai mult de 2 milioane de lire sterline.
 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close