Antena 3 CNN Externe Musulmanii INVADEAZĂ Europa. "Eurabia", fenomenul acceptat tacit de marile puteri

Musulmanii INVADEAZĂ Europa. "Eurabia", fenomenul acceptat tacit de marile puteri

Musulmanii INVADEAZĂ Europa. "Eurabia", fenomenul acceptat tacit de marile puteri
de O.P.    |    04 Apr 2013   •   11:29

Zilele trecute aflam despre pasul făcut în Arabia Saudită spre emanciparea femeii - acestora li s-a permis mersul pe bicicletă, pentru prima oară, după ce a fost interzis cu vehemenţă de "poliţia religiei".

Privind cu atenţie în ultimii ani, continentul european a fost asaltat de "iniţiativele musulmane" cu privire la religie, educaţie, respectarea tradiţiilor musulmane pe fondul unor discuţii despre o posibilă "invazie" - de această dată paşnică - a Islamului.

Acest fenomen este puternic comentat de analiştii şi istoricii vremii, care l-au sintetizat într-un singur cuvânt foarte cuprinzător: "EURABIA". Termenul a fost utilizat pentru prima oară în urmă cu şapte ani, după ce fostul dictator Muammar Ghaddafi a spus într-un discurs care a ridicat pe atunci multe semne de întrebare: "Avem în Europa 50 de milioane de musulmani. Ştiu că Allah va aduce Islamului victoria asupra Europei, fără săbii, fără lupte, fără sânge".

Numărul emigranţilor musulmani a crescut constant de la data la care a fost făcut acest discurs. Sociologii vorbesc despre o "migraţie continuă", dar şi despre natalitatea extrem de crescută în rândul populaţiei musulmane.

Potrivit datelor, în urmă cu aproape trei ani, pe teritoriul continentului european se aflau peste 44 de milioane de musulmani, care în procente se traduce cu un semnificativ 6% din populaţia totală a Europei. Aceste date au exclus însă Turcia, unde populaţia ţării este în proporţie de 95% musulmană, iar astfel procentul ar fi crescut semnificativ.

Dacă numărul emigranţilor va rămâne constant, atunci procentul aproape se va dubla.







×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close