Antena 3 CNN Externe Nimeni nu se mai aştepta să le găsească în viaţă. Trei tinere răpite în urmă cu 10 ani, găsite într-o casă din SUA

Nimeni nu se mai aştepta să le găsească în viaţă. Trei tinere răpite în urmă cu 10 ani, găsite într-o casă din SUA

Nimeni nu se mai aştepta să le găsească în viaţă. Trei tinere răpite în urmă cu 10 ani, găsite într-o casă din SUA
Sursa foto: Foto: thedenverchannel.com
07 Mai 2013   •   09:04

Trei femei dispărute de zece ani au fost găsite, în viaţă, de poliţia din oraşul american Cleveland. Două dintre ele au fost răpite pe când erau doar adolescente. Poliţiştii nu au dat prea multe detalii asupra cazului, dar au arestat un bărbat de 52 de ani, iar după câteva ore, şi doi fraţi ai acestuia. Oamenii legii cred că bărbaţii le ţineau în captivitate pe cele trei tinere.

Prizonierele au fost descoperite, din întâmplare, de un vecin, la doar câţiva kilometri de locul unde fuseseră văzute pentru ultima dată, cu ani în urmă.

Bărbatul, ajutat şi de alţi vecini, a spart uşa casei şi le-a eliberat pe cele trei femei, împreună cu care se aflau şi câţiva copii mici. El a sunat la serviciul de urgenţă iar una din prizoniere a anunţat, chiar ea, incredibila veste.

Cele trei femei par sănătoase şi nevătămate, dar au fost, totuşi, duse la spital. Cea mai vârstnică, Michelle Knight, avea 20 de ani când a fost răpită, cândva în anul 2000.

Trei ani mai târziu, Amanda Berry, de 16 ani, a dispărut fără urmă după ce i-a telefonat surorii sale că pleacă de la restaurantul unde lucra. Iar după încă un an, o elevă de 14 ani, Gina de Jesus, nu a mai ajuns acasă după ce plecase de la şcoală.

Familiile le-au afişat portretele prin cartier şi nu au renunţat niciodată să spere că le vor revedea. Dar, după ce câteva piste s-au dovedit false, poliţia aproape că a renunţat să le mai caute. Anchetatorii nu se aşteptau, oricum, să le mai găsească în viaţă. După fericita descoperire, poliţia a arestat un bărbat de 52 de ani, dar nu a precizat, deocamdată, acuzaţiile care i se aduc.


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close