Antena 3 CNN Externe Pentagonul a confirmat că imaginile cu OZN-uri din 2019 sunt reale

Pentagonul a confirmat că imaginile cu OZN-uri din 2019 sunt reale

Departamentul Apărării a confirmat că imagini cu „fenomene aeriene neidentificate”, care au făcut obiectul unor scurgeri de informaţii în 2019 sunt reale.

Pentagonul a confirmat că imaginile cu OZN-uri din 2019 sunt reale
Sursa foto: cnn.com
de Alexandra Ionescu    |    16 Apr 2021   •   16:08

Angajaţi ai Marinei au fotografiat şi filmat în 2019 obiecte triunghiulare ce se mişcau printre nori. Tot ei au filmat alte trei obiecte neidentificate: unul "sferic", un altul în formă de "ghindă" şi un al treilea ce părea să aibă o structură "metalică", a declarat Sue Gough, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, pentru CNN.

Pozele au fost publicate acum o săptămâna pe două site-uri de feneomene paranormale, dar circulă în mediul online, încă de anul trecut.

„Considerăm în continuare fenomenele aeriene surprinse în materialele video drept neidentificate”, declara anul trecut purtătoarea de cuvânt a Pentagonului.

Pentagonul afirmă că le-a făcut publice pentru ”a clarifica orice opinii greșite ale oamenilor privind veridicitatea lor și cât de complete sunt”, potrivit unui comunicat al Departamentului Apărării.

”După o analiză temeinică, Departamentul a decis că publicarea acestor imagini video nu dezvăluie capabilități sau sisteme esențiale și nu afectează nicio anchetă ulterioară a incursiunilor făcute de fenomene aeriene neidentificate în spațiul militar aerian”, a declarat Gough.

×
Subiecte în articol: ozn Pentagon
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close