Antena 3 CNN Externe Papa Francisc, primit cu urale de mulţimea de credincioşi de la Rio. Călugăriţe şi turiste în bikini, la slujba de pe plaja Copacabana

Papa Francisc, primit cu urale de mulţimea de credincioşi de la Rio. Călugăriţe şi turiste în bikini, la slujba de pe plaja Copacabana

Papa Francisc, primit cu urale de mulţimea de credincioşi de la Rio. Călugăriţe şi turiste în bikini, la slujba de pe plaja Copacabana
28 Iul 2013   •   18:57

Peste două milioane de oameni, turişti şi călugări, s-au rugat ieri seară alături de Papa Francisc pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro. Oamenii veniţi din toate colţurile lumii au avut parte de un spectacol de lumini, dramatizări biblice şi concerte.

O fotografie care înfăţişează două măicuţe pe plajă, privind în zare, şi două turiste îmbrăcate în costum de baie a făcut înconjurul lumii.


Foto: AFP


Papa Francisc a purtat, sâmbătă, o podoabă din pene pe care un indian de etnie Pataxo i-a oferit-o şi a pozat zâmbind pentru fotografi, pe scena Operei din Rio. Scena a avut loc după ce Papa tocmai rostise un discurs în faţa clasei conducătoare a Braziliei şi a reprezentanţilor societăţii civile.



Suveranul Pontif va oficia astăzi slujba care va marca finalul festivităţilor de Zilele Mondiale ale Tineretului Catolic.

Suveranul Pontif a cerut autorităţilor să înceapă dialogul cu cei care protestează şi i-a îndemnat pe tineri să manifesteze paşnic împotriva corupţiei şi violenţelor.

Numărul celor prezenţi la ultima slujbă din cadrul Zilelor Mondiale ale Tineretului Catolic ar putea creşte, spun autorităţile locale. Peste 3 milioane de oameni sunt aşteptaţi azi în Rio de Janeiro.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close