Antena 3 CNN Externe Poliţia filipineză a lichidat un terorist care a luat 24 de ostatici la Manila. Vezi imagini din timpul intervenţiei

Poliţia filipineză a lichidat un terorist care a luat 24 de ostatici la Manila. Vezi imagini din timpul intervenţiei

Poliţia filipineză a lichidat un terorist care a luat 24 de ostatici la Manila. Vezi imagini din timpul intervenţiei
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Aug 2010   •   14:47

Cel puţin şapte oameni au murit şi alţi opt au fost răniţi în urma unei luări de ostatici din Manila. Incidentul a avut loc după ce un bărbat a urcat într-un autobuz şi a luat 24 de oameni prizonieri. În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să îl ucidă pe agresor.

Mai bine de 10 ore, capitala filipinelor a fost ca sub asediu. Sute de poliţişti şi de forţe speciale au înconjurat un autocar în care erau ostateci 24 de oameni. Oamenii legii au încercat de mai multe ori să se apropie de atacator dar acesta a răspuns cu focuri de armă.

Printre prizonieri se aflau 20 de turişti chinezi împreună cu patru localnici. Toţi erau reţinuţi de către un fost inspector de poliţie. Unul singur, şoferul, a reuşit să evadeze.

După mai bine de şapte ore, agresorul a fost de acord să elibereze opt persoane, printre care se aflau un bătrân şi trei copii. Apoi, bărbatul nu a mai vrut să negocieze. Mai mult, a început să tragă atunci când poliţiştii se apropiau.




Poliţia a luat până la urmă cu asalt autocarul în care se mai aflau 15 persoane. Atacatorul a fost în cele din urmă ucis. Înainte de asta, a reuşit să omoare mai mulţi oameni nevinovaţi.

Poliţiştii spun că totul a pornit de la un loc de muncă un loc de muncă. Nu unul oarecare ci acela din care agresorul ar fi fost dat afară pe nedrept şi pe care ar fi vrut cu orice preţ să-l primească înapoi. 



Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Manila
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close