Antena 3 CNN Externe Povestea unui alt erou de pe London Bridge. A înfruntat teroriștii înarmat doar cu pumnii și a fost înjunghiat de opt ori

Povestea unui alt erou de pe London Bridge. A înfruntat teroriștii înarmat doar cu pumnii și a fost înjunghiat de opt ori

Povestea unui alt erou de pe London Bridge. A înfruntat teroriștii înarmat doar cu pumnii și a fost înjunghiat de opt ori
Sursa foto: Foto: Twitter
07 Iun 2017   •   08:16

Roy Larner, un britanic de 47 de ani, este considerat un erou și pe rețelele de socializare se cere decorarea sa, după evenimentele de sâmbătă de la Londra.

Larner s-ar fi luptat cu toți cei trei atacatori în restaurantul în care se afla, fiind înjunghiat de opt ori, însă așa a câștigat timp pentru toți ceilalți clienți, care au reușit să fugă.

Britanicul, suporter al echipei londoneze Millwall, le-ar fi strigat teroriștilor ”F**k you, I'm Millwall” în timp ce s-a năpustit asupra lor, înarmat doar cu pumnii.

”Mai mult de atât nu știu ce aș fi putut face. Dacă mă loveau cum trebuie, acum eram mort. Nu m-am gândit la siguranța mea, mi-am dat seama că sunt rănit abia în mașina poliției” a povestit Larner de pe patul de spital.

Pentru curajul său, internauții cer acum ca Larner să fie decorat.

După atacul de pe London Bridge au apărut mai multe astfel de povești, cu oameni care au luptat împotriva atacatorilor, unul dintre ei fiind și românul Florin Morariu.

×
Subiecte în articol: atentat londra atac terorist londra erou
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close