Antena 3 CNN Externe Reuniune de urgenţă în Venezuela. Guvernul a atribuit cancerul lui Chavez "duşmanilor" şi a expulzat doi diplomaţi americani

Reuniune de urgenţă în Venezuela. Guvernul a atribuit cancerul lui Chavez "duşmanilor" şi a expulzat doi diplomaţi americani

Reuniune de urgenţă în Venezuela. Guvernul a atribuit cancerul lui Chavez "duşmanilor" şi a expulzat doi diplomaţi americani
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    05 Mar 2013   •   22:20
Update 22.19 - Venezuela va expulza încă un funcţionar al ambasadei americane suspectat de "contacte neautorizate" cu oficiali militari locali, anunţă ministrul de Externe, Elias Jaua, citat de AFP.

"Militari venezuelani au fost contactaţi prin telefon şi în mod personal, unii de ataşatul militar american David Del Monaco, alţii de un alt funcţionar american declarat persona non grata", a spus Jaua.

Update 20.55 - Guvernul din Venezuela afirmă că "duşmanii" ţării i-au provocat cancerul preşedintelui Hugo Chavez, expulzându-l pe ataşatul militar american de la Caracas, acuzat de conspiraţie.

Într-un discurs televizat, vicepreşedintele Nicolas Maduro a declarat: "Vom demonstra că boala a fost provocată de duşmanii ţării". De asemenea, el a anunţat expulzarea ataşatului militar american de la Caracas, David Del Monaco, acuzat de "conspiraţie".
____________________________________________

Reuniune de urgenţă, marţi seară, la Venezuela, pe tema stării de sănătate precare a preşedintelui Hugo Chavez.

Guvernul de la Caracas a convocat, la ora locală 11.20 (17.50, ora României), o întâlnire a liderilor politici şi militari, pe fondul deteriorării stării de sănătate a preşedintelui Chavez, Executivul venezuelan atribuind cancerul şefului statului "duşmanilor" ţării, informează AFP.

Reuniunea de urgenţă are loc la Palatul prezidenţial Miraflores din Caracas, în prezenţa vicepreşedintelui Nicolas Maduro, a comandanţilor militari şi a guvernatorilor regiunilor ţării.





×
Subiecte în articol: Venezuela Hugo Chavez
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close