Antena 3 CNN Externe Cum a reușit un român să ajungă la spital, forțat, de două ori în aceeași seară, în Italia

Cum a reușit un român să ajungă la spital, forțat, de două ori în aceeași seară, în Italia

Un tânăr român a reușit performanța de a ajunge la spital, fără să fie de acord cu acest lucru, de două ori în aceeași seară.

Cum a reușit un român să ajungă la spital, forțat, de două ori în aceeași seară, în Italia
Sursa foto: chinadailyhk.com
de Cerasela Stafie    |    12 Dec 2021   •   13:25

A fost o seară intensă pentru un tânăr român, în vârstă de 19 ani, care locuiește în Italia. Acesta a reușit să ajungă de două ori la spital, obligat de ”împrejurări”.

Prima dată, individul, aflat într-o stare vizibilă de ebiretate, a intrat în scara unui bloc din zona Piano. S-a împiedicat în timp ce urca scările și s-a lovit violent de ușa unei familii.

Oamenii, îngrijorați pentru starea de sănătate a bărbatului, au alertat serviciile medicale. Românul a fost transportat la spitalul Torrette.

Rănile nu erau prea grave, dar medicii au hotărât să-l rețină în spital, în special din cauza cantității de alcool pe care o consumase. Tânărul nu a fost de acord cu această decizie, așa că, imediat ce nu a mai fost nimeni prin preajmă, a ”evadat”, scrie publicația Ancona Today

Nu a avut prea mult noroc. Odată ajuns pe drumul care leagă Torrette de Posatora, acesta a dat de o femeie căreia i s-a părut suspect modul în care se deplasa, mergea pe jumătatea străzii și avea o ”postură ciudată”. Așa că femeia a apelat și ea autoritățile.

Românul a ajuns din nou la spital. Nici de data aceasta nu și-a dorit să rămână, dar la a doua tentativă de evadare s-a lovit de oamenii legii, care erau puși în gardă și l-au împiedicat 

×
Subiecte în articol: roman beat Italia spital evadare
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close