Antena 3 CNN Externe "Mi-a spus că mă iubește". Româncă din Spania, sedusă de "Brad Pitt". A rămas fără bani, după ce a crezut că vorbește cu celebrul actor

"Mi-a spus că mă iubește". Româncă din Spania, sedusă de "Brad Pitt". A rămas fără bani, după ce a crezut că vorbește cu celebrul actor

O româncă stabilită în Spania a rămas fără bani în cont, după ce s-a lăsat păcălită de un mesaj primit de la "Brad Pitt".

"Mi-a spus că mă iubește". Româncă din Spania, sedusă de "Brad Pitt". A rămas fără bani, după ce a crezut că vorbește cu celebrul actor
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   10:22

Românca a rămas fără 1.020 de euro în cont, după ce s-a lăsat păcălită de un mesaj primit pe WhatsApp.

"Inițial, Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi o cartelă de membru VIP. M-am abonat cu datele mele și a început să îmi trimită mesaje prin WhatsApp.

S-a legitimat cu un permis de conducere care avea fotografia lui, a actorului. Am rămas fără cuvinte”, a spus femeia.

Aceasta a fost abordată de cineva care pretindea că este celebrul actor Brad Pitt, care i-a spus că vrea să-i dăruiască o cutie plină cu bani, în valoare totală de 50.000 de dolari.

Fără să stea pe gânduri, femeia a furnizat informații personale, inclusiv adresa de domiciliu, unde trebuia să-i fie livrat "cadoul".

La scurt timp, românca a primit un alt mesaj de la falsul "Brad Pitt", în care acesta o anunța că pachetul cu suma promisă fusese reținut în vamă, fiind nevoie de 1.020 de euro pentru a-l elibera.

"Mi-a trimis o fotografie cu conținutul coletului. Se vedeau bijuterii și mulți bani, până la 50.000 de euro și trebuia doar să plătesc cheltuieli vamale pentru a-l ridica.

Românca a mai povestit că falsul "Brad Pitt" îi trimitea inimioare și îi spunea că o iubește, fiind sedusă de mesajele frumoase pe care le primea.

"Mi-a spus că mă iubește"

"Ei bine, trebuia să vezi cum vorbea cu mine. Îmi trimitea inimioare și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. El spunea că mă iubește”, a spus românca, pentru publicația La Region.

Femeia a făcut transferul prin intermediul MoneyGram, însă totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală.

Deși românca fusese victima unei escrocherii, polițiștii i-au transmis că suma trimisă este aproape imposibil de recuperat, tranzacția fiind efectuată prin MoneyGram.

Potrivit unor surse din cadrul Gărzii Civile, escrocii ar putea fi persoane din Filipine, informează publicația La Region.

×
Subiecte în articol: romanca Spania escrocherie Brad Pitt bani
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close