Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi îşi vine "cuibuşorul" din Sardinia unui Prinţ. Suma este fabuloasă

Silvio Berlusconi îşi vine "cuibuşorul" din Sardinia unui Prinţ. Suma este fabuloasă

Silvio Berlusconi îşi vine "cuibuşorul" din Sardinia unui Prinţ. Suma este fabuloasă
Sursa foto: Foto: manofroma.files.wordpress.com
11 Aug 2015   •   18:28

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, ar putea să îşi vândă luxoasa vilă din Sardinia, celebră pentru oaspeţii de seamă pe care i-a găzduit.

Conform presei din Italia, Prinţul moştenitor al tronului saudit, Mohammed bin Nayef, a făcut un tur la domeniul Villa Certosa şi a rămas plăcut impresionat. El ar dori să plătească 500 de milioane de euro pentru proprietatea de 120 de hectare de pe Costa Smeralda din Sardinia. În dotare se regăsesc trei vile, şapte piscine, un amfiteatru în stil grecesc, un lac, mii de cactuşi, palmieri, măslini şi o grotă secretă care permite accesul către mare. 

Un împătimit al petrecerilor, Berlusconi a construit şi un vulcan artificial cu care i-a impresionat pe Vladimir Putin sau Tony Blair. În 2009 cotidianul spaniol El Pais a publicat nişte fotografii compromiţătoare de la vilă, cu fete în sânii goi printre oaspeţi, la petrecerea de majorat a unui viitor model. Fotografiile au stârnit un scandal imens din cauza căruia Veronica Lario, soţia lui Berlusconi la acea vreme, a cerut divorţul. 

Vila nu este însă scena celebrelor petreceri "bunga bunga" ale lui Berlusconi. Acelea au avut loc la Villa Arcore, lângă Milano. 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close