Antena 3 CNN Externe Situaţia din Turcia, în IMAGINI. "Ne-au închis Twitter-ul, iar guvernul a preluat controlul asupra mass-media"

Situaţia din Turcia, în IMAGINI. "Ne-au închis Twitter-ul, iar guvernul a preluat controlul asupra mass-media"

Situaţia din Turcia, în IMAGINI. "Ne-au închis Twitter-ul, iar guvernul a preluat controlul asupra mass-media"
de O.P.    |    04 Iun 2013   •   11:24

Situaţia din Turcia este mult mai gravă decât ne imaginăm noi. Iacob Titus, un utilizator al site-ului nostru, www.antena3.ro, ne-a trimis pe adresa de email [email protected] informaţii venite chiar din mijlocul protestelor:

"Zeci de oameni au fost ucisi de fortele de ordine, transportul e oprit si tocmai AU BLOCAT accesul la  TWITTER!!!! Va rog transmiteti cat mai multe informatii, situatia este disperata acolo! Unii oameni din Istanbul spun ca azi va fi blocat şi accesul la Fcebook! Am sa incerc sa va trimit inregistrari şi poze de acolo, însa internetul merge foarte greu momentan si oamenii din Istanbul au foarte mari dificultati de a se loga la net...."

În galeria foto de mai sus puteţi vedea un rezumat în imagini al protestelor din Istanbul. Cum a început totul, cum a escaladat şi cum se desfăşoară la ora actuală confruntările dintre protestatari şi forţele de ordine.



×
Subiecte în articol: proteste turcia
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close