Antena 3 CNN Externe "Sunt aşteptări zadarnice". Ce spun autorităţile din Rusia despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

"Sunt aşteptări zadarnice". Ce spun autorităţile din Rusia despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

"Sunt aşteptări zadarnice". Ce spun autorităţile din Rusia despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Oct 2014   •   14:08
Autorităţile de la Kremlin au dezminţit miercuri informaţiile potrivit cărora preşedintele rus Vladimir Putin ar avea cancer, relatează AFP.

"Acestea sunt aşteptări zadarnice. (Cei care difuzează astfel de zvonuri-n.r.) să tacă. Totul este bine", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia oficială TASS.

Jurnaliştii publicaţiei americane New York Post au afirmat săptămâna trecută că Putin ar avea cancer pancreatic în fază terminală şi ar fi tratat de un medic german, pe care l-a cunoscut în urmă cu zeci de ani, când era agent KGB în Germania.

"Acest lucru explică de ce Vladimir Putin este atât de grăbit să invadeze Ucraina", unde un conflict armat are loc între forţele ucrainene şi rebelii proruşi, a subliniat publicaţia americană.

În 2012, au circulat de asemenea o serie de zvonuri în Rusia privind sănătatea lui Vladimir Putin. Presa rusă afirma atunci că Putin suferea din cauza agravării unei vechi răni la coloana vertebrală, dar aceste informaţii au fost dezminţite ferm de Kremlin.


×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close