x close

Fii alături de noi!

Tragedie în Rusia. După explozia din mina în care au murit 26 de oameni, o nouă explozie a ucis și echipa de salvatori

de G.S.   •   28 Feb 2016   •   11:29
Tragedie în Rusia. După explozia din mina în care au murit 26 de oameni, o nouă explozie a ucis și echipa de salvatori 416
Foto: pixabay.com
Şase persoane, în majoritate membri ai echipelor de salvare, au murit într-o nouă explozie într-o mină din Marele Nord al Rusiei, unde patru mineri şi-au pierdut viaţa şi alţi 26 sunt daţi dispăruţi după o explozie de gaz produsă joi, a anunţat sâmbătă o sursă locală, potrivit AFP, conform Agerpres.

'Şase persoane au murit, dintre care cinci membri ai echipelor de salvare', a declarat Anton Kovalişin, purtător de cuvânt al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Komi, regiune arctică, unde se află mina de cărbune Severnaia.

Sunt puţine şanse ca cei 26 de mineri daţi dispăruţi să fie găsiţi în viaţă, a precizat la rândul său ministrul pentru situaţii de urgenţă, Vladimir Puşkov.
 

poza

Actualitate

Caz şocant în judeţul Iaşi! Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru

Caz înfiorător în satul Heci, din judeţul Iaşi. Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru. O femeie dispărută de şase zile de acasă a fost găsită, în cele din urmă, fără viaţă, în interiorul construcţiei.

01 Iul 2016  •  00:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati