Antena 3 CNN Externe Omagiu pentru jurnaliştii ucişi în Mali. Mihai Gâdea şi echipa Antenei 3 au depus flori la ambasada Franţei

Omagiu pentru jurnaliştii ucişi în Mali. Mihai Gâdea şi echipa Antenei 3 au depus flori la ambasada Franţei

Omagiu pentru jurnaliştii ucişi în Mali. Mihai Gâdea şi echipa Antenei 3 au depus flori la ambasada Franţei
de M.Z.    |    S.T.    |    04 Noi 2013   •   16:23

Antena 3 aduce un omagiu celor doi jurnalişti francezi de Radio France Internaţionale executaţi în Mali de către grupări teroriste împotriva cărora luptă Parisul. Postul de televiziune Antena 3 a organizat, împreună cu Ambasada Franţei, o ceremonie pentru comemorarea colegilor francezi, în această după-amiază. Antena 3 a trimis şi o scrisoare de condoleanţe familiilor jurnaliştilor decedaţi.

Mihai Gâdea şi echipa Antenei 3 au depus o coroană şi flori la ambasada Franţei din Bucureşti. Aceştia au înmânat şi o scrisoare de condoleanţe unui oficial al ambasadei Franţei.

"Am venit aici în semn de respect şi de omagiu pentru cei ce şi-au pierdut viaţa şi pentru naţiunea dumneavoastră", i-a spus Mihai Gâdea oficialului de la ambasada Franţei.

"Vrem să ne exprimăm de asemenea gratitudinea pentru ceea ce fac autorităţile franceze peste tot în lume pentru a proteja democraţia. Din păcate apar din ce în ce mai des situaţii în care jurnaliştii sunt agresaţi. Cred că orice guvern din această lume are datoria să facă mai multe pentru a proteja libertatea presei", a adăugat Adrian Ursu.



×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close