Antena 3 CNN Externe De Ziua Independenței, Ucraina a debarcat soldați în Crimeea, la Capul Tarhankut | Operațiunea, la o zi după ce a distrus în zonă un lansator de rachete rusești S-400

De Ziua Independenței, Ucraina a debarcat soldați în Crimeea, la Capul Tarhankut | Operațiunea, la o zi după ce a distrus în zonă un lansator de rachete rusești S-400

Ucraina a desfășurat, în cursul nopții de miercuri spre joi, o operațiune de debarcare în peninsula Crimeea, aflată sub ocupație rusă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   16:02

Serviciul de informații militare al Ucrainei a anunțat că operațiunea s-a desfășurat cu succes.

Conform oficialilor ucraineni, această misiune, lansată în cooperare cu forțele navale, a fost finalizată fără victime de partea ucraineană, dar a provocat pierderi în rândurile inamice, relatează Antena 3 CNN.

Kievul a transmis că toate obiectivele au fost îndeplinite, fără a preciza despre ce obiective este vorba.

Citește și: "O lovitură dureroasă pentru inamic!" | Ucraina publică imagini cu explozia în care a distrus un sistem de rachete S-400 în Crimeea

Contul X (Twitter) al Direcției de Informații Militare din Ucraina a publicat un clip video cu imagini despre care spune că au fost filmate în timpul operațiunii nocturne.

De asemenea, un canal Telegram care publică informații legate de Crimeea, a relatat că au fost auzite explozii lângă satul Maiak, aflat în zona Capului Tarkhankut, iar luptele de acolo au implicat și aviația.

Aceste evoluții vin după ce Ucraina a anunțat, miercuri, că a distrus o baterie de rachete S-400 în aceeași zonă din peninsula ocupată de Rusia.

 

×
Subiecte în articol: Tarhankut Maiak Crimeea Ucraina S-400
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close