Antena 3 CNN Life Familie Top 10 cele mai des întâlnite fetişuri

Top 10 cele mai des întâlnite fetişuri

Top 10 cele mai des întâlnite fetişuri
04 Oct 2012   •   23:18

Foarte multi oameni nu sunt siguri daca au sau nu vreun fetis, in timp ce altii cred despre propriile fetisuri ca nu sunt chestiuni normale.

Asadar, ce este acela un fetis? Fetisul este o obsesie evidenta pentru un anumit obiect sau o anumita parte a corpului – cu tenta sexuala clara. Este bine sa facem diferenta intre fetis si preferinte. De exmplu, daca iti plac foarte mult brunetele, asta este o preferinta; dar daca nu reusesti sa te exciti decat cu o femeie bruneta, atunci vorbim in mod evident despre un fetis.

Cuvantul “fetis” provine din limba portugheza, folosit in lexic pentru prima data in jurul secolului 15 “feitico” – si era folosit cu sensul de “fals”. Mai tarziu, insa, cuvantul a capatat semnificatia de azi, si presupune un transfer de la forta si puterea caracteristice unor lucruri sau situatii veridice, la substitutele lor.

 

Fetisurile sunt de mai multe feluri, in functie de obiectul/corpul fetisizat. De obicei, ele sunt grupate pe trei categorii: categoria materiala, categoria formei si categoria “animata”. Prima categorie se refera la fetisurile fata de un anumit material in sine, precum pielea, latexul, plusul etc.  A doua categorie face referire la forma obiectelor fetisizate, iar cea din urma se refera la parti ale corpului: sani, fund, coapse, picioare etc.

 

Dincolo de aceasta clasificare, insa, oamenii pot trasnforma orice intr-un fetis.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close