Antena 3 CNN Formula 1 Spectacol total la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami | Show-ul se vede la Antena 3 CNN

Spectacol total la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami | Show-ul se vede la Antena 3 CNN

Pentru a treia oară în istorie, Miami va găzdui în acest weekend un Grand Prix de Formula 1. Cursa desfășurată pe noua pistă din jurul Hard Rock Stadium promite să fie una plină de acțiune, iar organizatorii anunță un spectacol complet. Marele Premiu de la Miami se vede în acest weekend la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   09:41

La Marele Premiu de la Miami, fanii se pot aştepta la mai mult decât la calificări pline de adrenalină şi la o cursă-spectacol. Asta pentru că organizatorii au pregătit un program de divertisment non-stop pentru toată lumea.

Marc Anthony, Don Omar, 50 Cent şi Ed Sheeran vor cânta pe tot parcursul weekendului de curse în cadrul unui festival organizat cu ocazia etapei de Formula 1.

Pentru cursa din Florida, liderii clasamentului mondial, Sergio Perez si Max Verstappen, de la Red Bull, s-au antrenat cu maşinuţe de jucărie.

Înainte de Marele Premiu de la Miami, lumea automobilismului nu a uitat nici de  marele Ayrton Senna. Viaţa triplului campion mondial brazilian a fost curmată în mod tragic de un accident fatal la Imola, în urmă cu 30 de ani, iar iubitorii acestui sport i-au adus omagii în toate colţurile lumii, din Brazilia până în Italia. În semn de omagiu pentru regretatul pilot brazilian, Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna.

Formula 1 va revine în acest weekend la Antena 3 CNN, atunci când "Marele Circ" va fi în Statele Unite ale Americii, pentru Marele Premiu din Miami. Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Marele Premiu de la Miami
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close