Antena 3 CNN High Tech Asus NX90, furat din holul unui hotel din Bucureşti înaintea lansării oficiale

Asus NX90, furat din holul unui hotel din Bucureşti înaintea lansării oficiale

Asus NX90, furat din holul unui hotel din Bucureşti înaintea lansării oficiale
12 Aug 2010   •   15:59

Site-ul american Gizmodo a preluat o ştire a publicaţiei online 7pcnews.com, conform căreia un laptop Asus care va fi lansat în următoarele zile, a fost furat din holul unui hotel de 5 stele din Bucureşti.

furt_asus_hotel2

Este vorba despre Asus NX90, un model care costă 10.000 de lei, şi care a fost expus în holul hotelului bucureştean în scopuri de promovare. Potrivit surselor citate, întâmplarea ar fi avut loc pe 11 august la ora 02:53, iar poliţia ar fi venit să investigheze furtul şi a urmărit înregistrările camerelor de supraveghere.

furt_asus_hotel3_400

Se pare că ar fi vorba despre trei hoţi, doi bărbaţi şi o femeie, care nu s-au sinchisit de prezenţa camerele video. Site-urile prezintă şi fotografii ale acestora. În privinţa hotelului, cei de la Gizmodo speculează că ar fi vorba despre Athénée Palace, în timp ce Mediafax suţine că hotelul în cauză este Marriott.

"Oferim tot suportul poliţiei să-l găsească", a declarat pentru Liviu Marica, PR&Marketing managager Asus România, citat de Mediafax.

Aşa arată laptop-ul Asus NX90

asusnx90nrew_400

Acum, nu se ştie exact dacă această informaţie este una reală sau dacă a fost ?fabricată? în scopuri de promovare a laptop-ului ce urmează să fie lansat. Cert este că e destul de greu să intri în posesia unor imagini înregistrate de camerele de supraveghere ale unui hotel de 5 stele, mai ales dacă este vorba despre o publicaţie din străinătate, cum sunt cele două care au prezentat ştirea.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close