Antena 3 CNN High Tech Lovitura pe care o dă Apple concurenţei. Modul simplu în care treci de pe Android pe iOS

Lovitura pe care o dă Apple concurenţei. Modul simplu în care treci de pe Android pe iOS

Lovitura pe care o dă Apple concurenţei. Modul simplu în care treci de pe Android pe iOS
Sursa foto: foto: pixabay.com
11 Ian 2016   •   12:31

În cazul în care treceți de la iPhone la Android, procesul de migrare a tuturor datelor nu este foarte facil, dar printr-o nouă aplicația s-ar putea să devină.

Prima aplicație Apple pentru Android poartă numele de Move to iOS și a fost lansată în 2015. Dacă nu era evident din titlu, aceasta era menită să faciliteze tranziția utilizatorilor de smartphone de la un telefon cu Android la un iPhone cu iOS. Cum era de așteptat, fanii platformei Google au criticat agresiv aplicația în zona de comentarii din Google Play, scrie playtech.ro.

În orice caz, mai multe publicații online, începând cu Telegraph, au informații cum că Apple va trebui să lanseze în viitorul apropiat opusul acestui program, pentru a trece la iPhone la Android. Respectiva unealtă ar trebui să ajungă în AppStore în următoarele săptămâni ca un răspuns la presiuni din partea Uniunii Europene. În definitiv, nu v-ați fi așteptat ca gigantul din Cupertino să vă invite indirect, de bună voie, să treceți la o platformă concurentă.

Noua aplicația pentru migrarea de la iPhone la Android ar trebui să ajute utilizatorii să-și transfere pe un smartphone de la concurență, prin câțiva pași simpli, toate informațiile pe care le au pe vechiul iDevice. Acest progrămel ar trebui să nu mai întârzie foarte mult deoarece oficialii Uniunii Europene sunt de părere că un număr foarte mic de utilizatori de iOS sunt dornici să migreze la o platformă alternativă, precum Android, de frica nivelului de dificultate a procesului de tranziție. Cu alte cuvinte, mai multe persoane ar fi vrut să renunțe la iPhone, dar au preferat să nu o facă pentru că nu erau sigure că puteau să-și transfere integral contactele, pozele, programările din calendar, notițele și alte date private.

Deși nu avem încă o dată exactă pentru lansarea noii aplicații, în spatele ușilor închise, Apple se pare că și-a dat acordul pentru a o publica în curând, în speranța că vor evita diverse plângeri sau procese pentru practici anticompetitive.


×
Subiecte în articol: iOS Android Apple iPhone 7
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close