Antena 3 CNN High Tech Scaunul de gaming Arka B147 și o sesiune de gaming de 5 stele

Scaunul de gaming Arka B147 și o sesiune de gaming de 5 stele

Scaunul de gaming Arka B147 și o sesiune de gaming de 5 stele
21 Aug 2018   •   13:27

Care sunt principalele motive pentru care îți cumperi un scaun de gaming? Cu siguranță pentru că dorești să te joci în tihnă jocurile tale favorite. Vrei să te bucuri de sesiuni de gaming de cea mai bună calitete și să nu te alegi cu dureri de coloană după ore petrecute în fața PC-ului.

Noi însă ne-am gândit că vrei ceva mai mult și ți-am adus scanul Arka B147, un scaun de gaming elegant cu un design care-i surprinde și pe cei mai mofturoși dintre gameri. Este genul acela de scaun de care te îndrăgostești pe loc și te face să nu te mai dezlipești de el. Știm sentimentul! Și până la urmă dacă te obișnuiești cu monitorul tău sau PC-ul tău, este absolut normal să ai o anumită legătură și cu scaunul tău de gaming după o anumită perioadă de timp. Sunt chestiuni pe care o să le întâlnești tot timpul.

Dar astăzi este vorba doar despre gaming și scaune de gaming. De ce îți recomandăm scaunul Arka B147? Pentru că are 5 roți de nylon prin care îți este asigurat confortul și siguranța. Chestiuni esențiale. În plus, ai parte de un scaun confecționat din piele ecologică și ai accesori care te vor ajuta să te și relaxezi în timp ce te joci. Perna tetieră și perna lombară. Poate că nu le oferi o importanță foarte mare, dar o să vezi că lucrurile stau total diferit. Fără ele sesiunea de gaming nu mai este la fel. Așadar poți profita de faptul că sunt incluse în pachetul achiziționării scaunului.

În plus, unde mai punem faptul că acest scaun vine la o super reducere de 44%. Este genul acela de reducere pe care n-ai voie să o ratezi. Ai văzut cum arată scaunul? Design-ul este impresionant și nu mai are nevoie de nicio prezentare suplimentară. Fotografiile vorbesc de la sine și tot ce mai rămâne de făcut este să-l testezi și să ne spui ce experiență ai avut alături de scaunul de gaming Arka B147.

Dacă un produs este de calitate superioară, dar totuși ieftin înseamnă că ai ajuns în locul potrivit și nu mai ai motive să eziți achiziționarea unui asemenea produs. Este ca și cum nu ți-ar plăcea ca cineva să-ți ofere o mașină aproape gratis. Asta în condițile în care tu ști că mașina respectivă este nouă și de cea mai bună calitate. Acționează acum pentru a nu regreta mai apoi.

Poate că ești nou în ale gaming-ului și cel mai important lucru pentru tine este design-ul. Nu te panica. Nu ești singurul. Sunt o mulțime ca tine și tocmai de aceea avem un scaun care arată excepțional, dar înainte de toate aruncă o privire și pe fișa de specificații. Suntem siguri că nu vei fi dezamăgit de prezentarea lui Arka B147. Un scaun din gama ”deluxe” care o să-ți facă viața de gamer mult mai ușoară.

Pentru că da, viața de gamer nu este atât de ușoară precum pare pentru cei neavizați. Nu este deloc simplu să petreci ore în șir în fața monitorului. Coloana ta o să resimtă toate acestea în timp, asta mai ales dacă nu folosești scaunul pe care ți-l recomandăm. În cazul în care ți-ai cumpărat deja scaunul nostru atunci suntem siguri că ai observat diferențele dintre Arka B147 și restul scaunelor fie ele de gaming sau normale. Este o diferență de la cer la pământ.

Dar totuși, este o diferență pe care nu o observă oricine. Doar cei care sunt foarte pasionați de gaming știu cât de important este să aibă un scaun precum cel prezentat în acest articol. Dacă ești la început de drum nu ezita să întrebi un prieten sau o cunoștință care are un scaun de gaming de pe promotii-scaune.ro și suntem siguri că vom avea parte de reclamă pozitivă pentru că scoatem în luma internetului doar produse de cea mai bună calitete.

Vrei să ajutăm la dezvoltarea gaming-ului din România pentru că este o zonă cu un potențial imens și punem umărul cum putem. Cu produse de calitate, reduceri foarte mari și articole prin care încercăm să-ți explicăm că principalul nostru scop este să te menținem pe tine gamerule sănătos și cu poftă de joacă.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close