Antena 3 CNN High Tech Se lansează telefonul care are ecranul aprins tot timpul

Se lansează telefonul care are ecranul aprins tot timpul

Se lansează telefonul care are ecranul aprins tot timpul
10 Feb 2016   •   15:20

După nenumărate zvonuri și informații neconfirmate, LG încearcă să crească interesul pentru iminenta lansare a lui G5 printr-un teaser care confirmă o facilitate a viitorului vârf de gamă.

Cei de la LG au postat pe pagina de Facebook o imagine însoțită de următorul mesaj: "Never go asleep while others do"  (în traducere liberă, nu adormi niciodată ca ceilalți). Gif-ul animat asociat cu acest slogan ne arată un telefon cu ecranul aprins care afișează în permanență ora, dată și notificările, scrie profit.ro.

Nu doar că este o abordare originală a unei idei pe care am văzut-o implementată în anii și pe alte modele, dar nu trebuie să ne temem (prea tare) de impactul negativ pe care ecranul aprins tot timpul îl poate avea asupra autonomiei.

Și asta deoarece nu vorbim de un ecran aprins complet cu toate culorile și la luminozitate maximă, ci doar câțiva pixeli albi aprinși doar în zona în care sunt afișate informațiile.

Cel mai probabil, pentru a face posibilă această facilitate LG va folosi un ecran OLED pe G5. Acest ecran nu folosește sistemul tradițional de iluminare, ci poate economisi energie activând doar anumite zone. În cazul de față, va fi activă doar zona care afișează informațiile respective și va folosi doar alb.

Dincolo de caracteristicile tehnice previzibile, precum procesorul Snapdragon 820 și cititorul de amprente, este posibil ca G5 să surprindă printr-un design modular, care să permită schimbarea rapidă a anumitor componente, cel mai probabil a bateriei.

LG G5 va fi lansat în aceeași zi cu Galaxy S7 și S7 Edge, 21 februarie. Lansarea va avea loc la Barcelona, cu ocazia Mobiel World Congress.

 
Never go asleep while others do.LG G5, Always ON.#LG #LGG5 #G5

Posted by LG Mobile on Tuesday, February 9, 2016

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close