Antena 3 CNN Horoscop Ce eșecuri vom avea în anul 2018, în funcție de zodie

Ce eșecuri vom avea în anul 2018, în funcție de zodie

Ce eșecuri vom avea în anul 2018, în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Feb 2018   •   13:39

2018 se anunță un an cu suișuri și coborâșuri, iar nativii fiecărei zodii vor avea parte de multe încercări. Iată ce eșecuri se anunță în acest an pentru fiecare zodie.

Berbec: Eşecul tău va fi legat de domeniul profesional. Chiar dacă eşti o persoană muncitoare, ambiţioasă, care îşi doreşte să evolueze, nu vei mai avea o viață normală. Nu exagera, căci tot ce este dus la extremă nu va avea un rezultat bun.

Taur: Eşti mult prea preocupat de înfățișare și nu ști să îți ceri iertare atunci când greșești. Vei eșua la categoria prieteniei anul acesta!

Gemeni: Vechile obiceiuri nu vor aduce nimic bun în viața ta. Dacă ești genul de persoană care are dependențe, acestea te vor duce la eșec în 2018.

Rac: Neglijenţa asupra sănătății își va spune cuvântul, până la finalul anului. Fă-ți controale regulate și analize, altfel sănătatea ta va ajunge una precară.  !

Leu: Vrei un premiu? Ți-l ofer pe cel al excelenței la capitolul relații proaste. Ăncearcă să nu mai ai atât de mare încredere în prieteni. Te vordezamăgi anul acesta.

Fecioară: Eşti o persoană destul de dificilă şi cu greu accepţi schimbările în viaţă. Preferi să rămâi în zona ta de confort, pe care o cunoşti perfect şi ai tendinţa să renunţi exact în momentele cheie.

Balanţă: Trecutul îţi dă târcoale chiar şi în cele mai frumoase momente. Încă nu ai reuşit să te desprinzi de unele moment cu o însemnătate aparte pentru tine. Poate ai rămas cu o traumă sau cu un episod nefericit care te împiedică să evoluezi anul acesta.

Scorpion: Ai tot îndepărtat persoanele dragi, dar acum îţi pare rău, însă orgoliul nu te lasă să le aduci înapoi. Eșec, eșec, eșec.!

Săgetător: Pentru tine, ar fi mai bine să ignori orice gând din trecut şi să îţi continui viaţa, ca şi cum nici nu ar fi existat un trecut, altfel îți vei rata prezentul.

Capricorn: Nu reuşeşti să înveţi nimic din greşelile din trecut, iar asta te face să baţi pasul pe loc. Poate ar fi mai bine să începi să îţi construieşti o nouă viaţă, în care să fii mai atentă la tot ceea ce faci.

Vărsător: Cea mai mare dezamăgire a ta va fi legată de aşteptări. Visezi la prea multe lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea.

Peşti: Eşecul tău vine tocmai din faptul că îţi reaminteşti de relaţiile anterioare, care nu s-au terminat cu zâmbete. Trecutul încă te frământă şi ai o mulţime de regrete cu privire la lucrurile pe care le-ai spus sau le-ai făcut, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: nativi zodii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close