Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Eclipsă totală de Soare, aprilie 2024. Taurii își vor îndeplini cu ușurință dorințele. Capricornii vor fi supuși la un mare test

Horoscop Eclipsă totală de Soare, aprilie 2024. Taurii își vor îndeplini cu ușurință dorințele. Capricornii vor fi supuși la un mare test

Horoscop Eclipsă totală de Soare, aprilie 2024. Taurii vor avea parte de un portal deschis care îi va ajuta să își îndeplinească dorințele. Capricornii vor avea de dat un mare test.

Horoscop Eclipsă totală de Soare, aprilie 2024. Taurii își vor îndeplini cu ușurință dorințele. Capricornii vor fi supuși la un mare test
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    03 Apr 2024   •   22:00

O eclipsă totală are loc atunci când Luna trece între Pământ și Soare, întunecând cerul pe măsură ce lumina solară este blocată temporar. 

Astrologic, eclipsa prezice întâlniri predestinate, perturbări haotice și multă agitație în viețile noastre. Eclipsele sunt ca un fir electric care poate electriza un moment și ne poate da impulsul de care avem nevoie pentru a merge înainte sau ne poate uimi. Această eclipsă va avea loc în semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că drumurile tale vor fi eliberate pentru a putea merge înainte cu un vis, o viziune și un simț al adevărului despre cine ești cu adevărat.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Berbec

Cu eclipsa care are loc în propriul tău semn, ești chemat să transformi ceva profund în tine. Ai o conștientizare puternică despre cine ești și știi, de asemenea, cine vrei să fii, dar întâmpini dificultăți în a ajunge acolo. Lasă întunericul eclipsei să te ajute să meditezi la ce trebuie eliminat din calea ta. Fii asertiv și hotărât în crearea unei bariere între tine și lucrul care te împiedică să avansezi.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Taur

Cu această eclipsă în Berbec, corpul tău îți cere să cedezi impulsurilor pe care le ții secrete și pe care le ții prea strâns la piept. Sarcina ta este dublă: lasă-te prins în visare în timpul eclipsei, apoi fă o siestă lungă și vezi unde te poartă visele tale. Pentru un Taur, această eclipsă deschide un portal către îndeplinirea celor mai mari dorințe.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Gemeni

Mercur va fi retrograd pe 8 aprilie, iar deoarece Mercur este planeta care guvernează semnul tău în zodiac, vei simți această eclipsă mai puternic. Tematicile retrogradului - întoarceri ale fostelor relații, conexiuni pierdute și confuzii - par mai puternice în timp ce soarele este eclipsat, așa că fii mai vigilent când te miști în întuneric. Este complet acceptabil să refuzi o invitație dubioasă sau să amâni un mesaj dacă nu te simți emoțional sau mental capabil să răspunzi.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Rac

Această eclipsă solară te va ajuta să te arunci în adâncurile întunecate ale inimii tale, unde ai ținut laolaltă cele mai adânci ambiții, precum și resentimentele și durerea pe care, poate, ai fost prea sensibil să o abordezi. Nu-ți fie frică să te confrunți cu acele emoții negative și lasă eclipsa Lunii care acoperă Soarele să reflecte capacitatea ta proprie de a cuceri sentimentul că oamenii profită de tine.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Leu

Îți place să strălucești la fel de mult ca soarele, ceea ce face o eclipsă deosebit de puternică pentru tine. Uită-te la modul în care soarele este acoperit și amintește-ți că uneori și tu trebuie să iei o pauză de la reflectoare - și poate să ceri cuiva să-ți dea o mare îmbrățișare. Nu-ți fie frică să ceri ajutor dacă simți că luminozitatea ta a scăzut puțin sau dacă viața ta pare să aibă mai mulți nori în ultima vreme.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Fecioară

În această eclipsă solară, ești rugat să ai grijă de ceva ce obișnuiești să amâni la coada listei de sarcini: tu însuți! Ai petrecut prima parte a anului învățând să-ți creezi limite, iar rutina ta și ritualurile au înflorit pentru că ai luat timpul necesar să tai orice nu îți era bun. Când soarele este eclipsat, petrece timp să reflectezi la ce îți dorești și ce îți dorești să faci pentru ca viața ta să fie și mai frumoasă.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Balanță

Conexiunile tale sunt întotdeauna puternice, deoarece ești un semn care iubește unitatea, armonia și justiția, dar uneori balanța se înclină prea mult în favoarea unei persoane. Folosește eclipsa pentru a-ți schimba perspectiva asupra a ceea ce înseamnă să dai și să primești și permite-ți să reechilibrezi balanța. Vei găsi că toate relațiile tale sunt mai puternice atunci când există simetrie.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Scorpion

Misterul unei eclipse solare îți atrage atenția, având în vedere predilecția ta naturală pentru întuneric și enigmatic. Profită de această perioadă în care lumea este în umbră pentru a începe procesul de eliminare și a permite transformării tale să înceapă cu adevărat. Simți nevoia unei schimbări în propria ta energie, iar eclipsa îți oferă oportunitatea de a face acest lucru fără presiunea de a-ți împărtăși planurile.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Săgetător

Nu-ți fie teamă să spui ceea ce îți trece prin minte în această perioadă de eclipsă, dar fii pregătit să îți asumi consecințele vorbelor tale. Ai construit treptat încrederea și iubirea de sine în acest an, și acum este momentul să îți testezi capacitatea de a spune adevărul, chiar și atunci când pare că ar trebui să-ți ții sentimentele pentru tine. Cu toate acestea, cu Mercur retrograd, fii precaut în legătură cu exprimarea emoțiilor tale și asigură-te că spui exact ceea ce vrei să reduci confuzia.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Capricorn

Fii pregătit pentru o călătorie zbuciumată în timpul acestei eclipse și asigură-te că nimic valoros nu se află într-o poziție în care să fie scuturat de pe masa vieții tale - fie că este vorba despre un loc de muncă, o relație sau propria ta încredere. Ai construit în mod constant o bază solidă pentru succes în acest an, iar eclipsa te va supune la test. Ai încredere în munca pe care ai făcut-o și vei reuși.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Vărsător

Eclipsa îți oferă oportunitatea să-ți reorganizezi și să scapi de orice în viața ta care nu te mai servește. În întreaga perioadă a anului 2024 ai analizat valorile tale și ai învățat ce te face unic. Dacă există oameni la care te ții și care nu se potrivesc cu tabloul de viziune pe care îl creezi, este timpul să găsești un loc mai potrivit pentru ei.

Horoscop Eclipsă totală de Soare Aprilie 2024 pentru Pești

Lasă-te purtat de visare în timpul acestei eclipse și lasă-ți fanteziile să te ducă într-o călătorie sălbatică. Ai cioplit încet blocul de marmură al succesului, iar eclipsa îți va oferi o viziune magică cu raze X, astfel încât să poți vedea clar ce formă va lua victoria. Nu lua de bun faptul că succesul va veni - încă ai mult de muncă de făcut pentru a ajunge acolo! Eclipsa îți amintește că, dacă visezi, poți realiza, dar totuși este o forță de ancorare care să te asigure că faci munca necesară, potrivit texasmonthly.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop eclipsă totală de soare
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close