Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 26 iunie. Bani, cadouri, recompense și favoruri mult așteptate pentru Tauri

Horoscopul zilei - 26 iunie. Bani, cadouri, recompense și favoruri mult așteptate pentru Tauri

Horoscopul zilei - 26 iunie. Bani, cadouri, recompense și favoruri mult așteptate pentru Tauri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    26 Iun 2016   •   08:49

Berbec
Stările interioare fluctuează foarte mult la finalul acestei săptămâni. Este posibil să ai senzaţia că toată lumea e împotriva ta, dar subiectivismul este la cote înalte. Bine ar fi dacă ai reuşi să te calmezi şi să te retragi din mijlocul celorlalţi. O plimbare în natură sau o meditaţie în locuri sfinte ar ajută enorm. Sunt doar stări pasagere. Dialogurile cu membrii familiei te pot ajuta să vezi lucrurile printr-o altă prismă.

Taur
Sfârșitul acestei săptămâni te pune în situații pentru care trebuie să iei singur decizii. Ceilalţi au treburile lor. Prietenii, chiar dacă vor să îţi dea o mână de ajutor, nu reuşesc. Bazează-te doar pe forţele tale şi vei reuşi să iei deciziile corecte. Comunicarea este excelent susţinută de astre şi ar fii bine să spui tot ce ai pe suflet. Cineva te va auzi şi la momentul potrivit te va ajuta. Vin bani, cadouri, recompense și favoruri mult așeptate.

Gemeni
Eforturile și atenția îți sunt atrase la sfârșitul acestei săptămâni de situațiile profesionale şi de imaginea ta în ochii celorlalți. Poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Talentele tale înnăscute, de a folosi vorbele şi de a te apropia de semeni, te vor ajuta foarte mult. Cadourile sau recompensele băneşti sunt la frecvente, ajutându-te să treci mai uşor peste momentele neplăcute.

Rac
Sufletul tău este pe primul plan la finalul acestei săptămâni. Inima îţi dă ghes să te plimbi prin locuri frumoase, încărcate de energii deosebite, să citeşti cărți spirituale sau să vizionezi un film bun. Planurile de călătorii îndepărate sunt pe aproape, dar atenţie că pot suferi modificări. Poate o perioadă, în limita posibilităţilor, este bine să te ţii departe de tot ce înseamnă călătorii sau studii. Însă poți călători imaginar!

Leu
Ai timp susficient la dispoziție să te gândești la aspectele financiare comune cu alții în acest weekend. Situaţia nu este roză în acest sector, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie să te însoţească permanent. Fiind unul din segmentele foarte răscolite acum, ar trebui să depui eforturi pentru a înțelege de ce te afli în această situație. Pe de altă parte sunt multe lucruri frumoase care te înconjoară şi de la care îţi poţi reîncărca bateriile.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close