Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cu Tomescu şi Stradivarius, spre Olimpiada din Coreea

Cu Tomescu şi Stradivarius, spre Olimpiada din Coreea

Cu Tomescu şi Stradivarius, spre Olimpiada din Coreea
11 Ian 2013   •   12:26

Violonistul  Alexandru Tomescu îşi pune talentul şi vioara Stradivarius Elder-Voicu în slujba fundaţiei Special Olympics România pentru a-i sprijini pe cei 10 sportivi români cu  izabilităţi intelectuale care vor participa la  Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2013, ce se vor desfaşura în Pyeong Chang, Coreea.

Premiat pe toate marile scene ale lumii, Alexandru Tomescu va urca luni, 14 ianuarie 2013, de la ora 19, alături de actorii Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, într-un concert de 70 de minute cu muzica celor şase Sonate pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe.

Proiectul muzical şi artistic pus în scenă de vilonist şi prietenii săi, va fi nu doar o bucurie pentru public, ci şi un ajutor consistent pentu românii care au curajul de a se lupta pentru medalii în probele de schi alpin, schi fond şi mersul pe zăpadă cu rachete de zăpadă.


Biletele se găsesc în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro.


×
Parteneri
Coldea, prima reacție după ce a fost pus sub control judiciar
x close