Antena 3 CNN Actualitate Cultură Festivalul Enescu, inclus într-o selecţie a celor mai prestigioase destinaţii turistice culturale

Festivalul Enescu, inclus într-o selecţie a celor mai prestigioase destinaţii turistice culturale

Festivalul Enescu, inclus într-o selecţie a celor mai prestigioase destinaţii turistice culturale
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Ian 2011   •   14:32

Festivalul "George Enescu" 2011 a fost inclus într-o selecţie anuală a celor mai prestigioase destinaţii turistice tematice - culturale, muzicale şi artistice - realizată de revista economică austriacă Gewinn, informează Mediafax.
   
În primul număr din 2011 al revistei lunare austriece apare publicată această selecţie care are ca tematică cele mai importante evenimente culturale, muzicale şi artistice din acest an.
   
Deşi nu este un clasament propriu-zis, România este pe locul 16 ca destinaţie, recomandată pentru Festivalul "George Enescu" 2011. Recomandarea este însoţită de o imagine a sălii de concerte a Ateneului Român din Capitală.
   
Articolul ce recomandă România ca destinaţie turistică are titlul: "Holender dirijează Bucureştiul".
   
"Evenimentul cultural de vârf al anului în România este Festivalul George Enescu, care va avea loc la Bucureşti. Evenimentul dedicat muzicii clasice, care este renumit pe plan mondial, îl are ca director pe nimeni altul decât Ioan Holender şi se desfăşoară din doi în doi ani, ajungând la ediţia cu numărul 20", se arată în articolul din revista Gewinn.
   
Alături de această prezentare mai apar informaţii despre ofertele de cazare, servicii turistice, hotelul partener al festivalului, posibilităţi de rezervare a locurilor, informaţii despre achiziţia biletelor, datele la care acestea vor fi puse în vânzare, precum şi un link spre site-ul festivalului.
 
Cea de-a 20-a ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional "George Enescu" va avea loc între 1 şi 25 septembrie 2011.   

×
Subiecte în articol: festivalul George Enescu revista
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close