Antena 3 CNN Timp liber Fun Soluţia anti-paparazzi a lui Mircea Badea: Justiţia e bună în America, la noi eu aş face asta...

Soluţia anti-paparazzi a lui Mircea Badea: Justiţia e bună în America, la noi eu aş face asta...

Soluţia anti-paparazzi a lui Mircea Badea: Justiţia e bună în America, la noi eu aş face asta...
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Ian 2013   •   14:24

Mircea Badea a găsit soluţia prin care să îi pună la punct pe paparazzi agresivi, a povestit realizatorul TV, duminică, la Antena 3.

"Eu aş angaja alţi jegoşi, unii să îi hărţuiască fix la fel pe proprietarii paparazzilor iniţiali. N-au şi ei patroni? Ăla de profită el de pe urma mahalalei, cum ar veni, de pe urma mizeriei, p-ăla l-aş hărţui. Aş sta cu paparazzi pe urma ăluia şi a familiei. Cum iese el din casă, mai o poză, mai o şicană prin trafic, eu asta aş face", a spus Mircea Badea, în ediţia de duminică seară a emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, făcând referire la situaţia Andreei Marin care s-a declarat exasperată de paparazzi.

În ceea ce priveşte "calmarea" paparazzilor cu ajutorul justiţiei, Badea este de părere că, la noi, nu este tocmai soluţia ideală.

"Să mă adresez Justiţiei e bine şi asta, dar în America. Mie mi s-ar părea mai eficientă treaba asta, eu cunosc pe cineva care a făcut asta", a adăugat Badea.


Duminică, Andreea Marin a spus că agresivitatea reporterilor a depăşit orice limită, ea fiind la un pas de accident din cauza paparazzilor.

Andreea Marin a speriat tabloidele. Ce a publicat Libertatea astăzi

Pe 10 ianuarie, vedeta de televiziune Andreea Marin a anunţat că ea şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. au decis, după şapte ani de căsnicie, să divorţeze.









×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close