Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, post incomod? Vezi cine și de ce vrea să închidă emisia postului nostru

Antena 3, post incomod? Vezi cine și de ce vrea să închidă emisia postului nostru

Antena 3, post incomod? Vezi cine și de ce vrea să închidă emisia postului nostru
21 Sep 2012   •   00:13

Mihai Gâdea a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" despre planul secret al CNA de închidere a Antenei 3. Directorul Antena 3 a arătat cum anume se încearcă suspendarea emisiei postului de televiziune prin aplicarea progresivă a unor amenzi şi sancţiuni menite să închidă Antena 3.

Printre motivele invocate în defavoarea Antenei 3, în şedinţele Consiliului Naţional al Audiovizualului, se numără:

1. Un raport al Curţii de Conturi despre ICR, pe care Antena 3 l-a prezentat într-o emisiune. Potrivit raportului, la ICR s-au făcut angajări fără concurs. În plus, ICR a acordat majorări salariale în 2010.

În urma publicării raportului, ICR a trimis un comunicat nesemnat către redacţia postului TV. Antena 3 a trimis o scrisoare în care intreba institutul dacă îşi asumă comunicatul nesemnat iar Institutul a răspuns negativ, precizând că va reveni cu alte informaţii lămuritoare.

2. Dezvăluirile cu privire la judecătorul CSM Cristi Danileţ care, potrivit unei soluţionări judecătoreşti, a fost dat în judecată de părinţii săi.

3. Faptul că judecătorului CCR Aspazia Cojocaru nu i s-ar fi solicitat un punct de vedere la informaţiile despre reţeaua infracţională din care a făcut parte.  Mihai Gâdea subliniază că a purtat o convorbire telefonică cu magistratul şi că acest lucru poate fi demonstrat.

Dezvăluiri halucinante despre acţiunile de tip mafiot ale fostei puteri au atras asupra jurnaliştilor postului Antena 3 numeroase ameninţări cu moartea şi tentative de intimidare sau discreditare.

"Nişte domni jurnalişti s-au dus să o cunoască pe învăţătoarea mea din clasa I. Au întrebat-o dacă băteam copiii şi dacă eram rau. Au fotografiat casa în care am crescut şi, într-un fel, m-am bucurat. Cred că e bine!", a spus Mihai Gâdea, arătând astfel cum se încearcă discreditarea sa.


×
Subiecte în articol: Antena 3 Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close