Antena 3 CNN Actualitate Media Arma secretă a lui Traian Băsescu - Aspazia Cojocaru. Care este adevărata faţă a judecătoarei

Arma secretă a lui Traian Băsescu - Aspazia Cojocaru. Care este adevărata faţă a judecătoarei

Arma secretă a lui Traian Băsescu - Aspazia Cojocaru. Care este adevărata faţă a judecătoarei
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Aug 2012   •   00:05

 În emisiunea Sinteza Zilei, Mihai Gîdea a prezentat adevarata faţă a judecătoarei care astăzi a înclinat balanţa în favoarea lui Traian Basescu. De asemenea, acesta a povestit cum a fost ameninţat telefonic de aceasta în momentul în care a sunat-o pentru a-i da posibilitatea de a-şi expune punctul de vedere.

Mihai Gâdea a încercat în această după-amiază să ia legătura cu doamna Aspazia Cojocaru pentru a-i oferi posibilitatea să se explice public în legătură cu decizia ei de astăzi.

Acesta a sunat-o, s-a prezentat, şi i-a spus că doreşte să îi ofere posibilitatea să spună public şi să răspundă câtorva întrebări în legătură cu votul.

În schimbul unui răspuns acesta a primit altceva... şi anume o ameninţare. Doamna Aspazia Cojocaru i-a spus domnului Gâdea "va veni şi rândul dumneavoastră".


Moderatorul a prezentat câteva date interesante despre doamna Aspazia Cojocaru, lucruri pe care era nevoie ca cineva să le scoată la lumină.











×
Subiecte în articol: aspazia cojocaru Sinteza Zilei
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close