Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre bătrânul din Suraia pus să jure pe Biblie: Este fabulos. Noi suntem glume ale naturii

Badea, despre bătrânul din Suraia pus să jure pe Biblie: Este fabulos. Noi suntem glume ale naturii

Badea, despre bătrânul din Suraia pus să jure pe Biblie: Este fabulos. Noi suntem glume ale naturii
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    15 Aug 2012   •   23:51

Un localnic în vârstă de 89 de ani al comunei Suraia, judeţul Vrancea, a povestit, la Antena 3, în cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", cum au încercat mai mulţi procurori să îl determine să jure cu mâna pe Biblie că a votat la referendumul din 29 iulie.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", şi-a manifestat admiraţia faţă de Lisandru Verbiţa, bătrânul care a dat o lecţie de bun-simţ şi civism României.

"Nu cred că mă aşteaptă nimic bun dincolo de 60 de ani, dar domnul Lisandru Verbiţa este un caz extrem de fericit. E un om lucid, care înţelege situaţia în care se află, are convingeri, nu poţi să-l prosteşti doar pentru că tu eşti mai tânăr", a afirmat realizatorul tv.

Badea consideră că sunt puţine persoane cu o asemenea personaliate în ţara noastră, ba chiar afirmă că oameni precum domnul Lisandru "nu se mai fabrică în zilele noastre".

"Noi suntem glume ale naturii. Domnul Lisandru este fabulos, un specimen uman, cu logică impecabilă şi bun-simţ inatacabil", a adăugat Mircea Badea, miercuri, la Antena 3.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close