Antena 3 CNN Actualitate Media Daniel Constantin la "Confruntarea Greilor": Am venit în calitate de suporter, ţin cu ambele echipe

Daniel Constantin la "Confruntarea Greilor": Am venit în calitate de suporter, ţin cu ambele echipe

Daniel Constantin la "Confruntarea Greilor": Am venit în calitate de suporter, ţin cu ambele echipe
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   16:46

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi preşedintele Partidului Conservator, a venit la "Confruntarea Greilor", în calitate de suporter.

Ministrul a recunoscut totuşi că nu poate să susţină o singură tabără: Nu mă întrebaţi cu cine ţin, pentru că e destul de dificil. Ţin cu ambele echipe, pentru că scopul este nobil, până la urmă.

"M-ar interesa foarte tare să văd în ce echipă va juca Victor Ponta, în echipa lui Victor Ciutacu sau în echipa lui Mircea Badea?"

"Am venit cu toată familia, cu piticul meu care este un mare fan al acestui sport. A venit şi fetiţa mea şi soţia mea".

"Am echipamentul aici, să ştiţi, eu sunt dispus să intru, sunt pe banca de rezerve. Sper doar să nu se accidenteze premierul Victor Ponta", a glumit ministrul.


Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Subiecte în articol: meci suporter baschet echipe ministru
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close