Antena 3 CNN Actualitate Media Gabi Szabo, la "Confruntarea Greilor": Avem nevoie să ajutăm, este normal să fim alături de cei care au nevoie de noi

Gabi Szabo, la "Confruntarea Greilor": Avem nevoie să ajutăm, este normal să fim alături de cei care au nevoie de noi

Gabi Szabo, la "Confruntarea Greilor": Avem nevoie să ajutăm, este normal să fim alături de cei care au nevoie de noi
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   17:07

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism, Gabriela Szabo, a fost prezentă la "Confruntarea Greilor", în calitate de suporter.

"Eu ţin cu ambele echipe, de-aia şi sunt aici, să susţin sportul de masă, să îi susţin pe cei care iubesc sportul şi pe toţi cei care joacă astăzi. Mă bucur că s-au adunat atât de mulţi oameni la o astfel de competiţie, pentru un scop nobil şi este minunat să avem atâţia tineri alături de noi", a declarat Gabi Szabo.

"Întotdeauna voi fi alături de oamenii care vor susţine sportul şi un stil de viaţă sănătos. Avem nevoie de asemenea evenimente sportive pentru a arăta tinerilor că sportul ne adună".

"Avem nevoie să ajutăm, este normal să fim alături de cei care au nevoie de noi şi nu numai prin activităţile sportive trebuie să ne adunăm şi să strângem fonduri. Sunt foarte multe alte proiecte şi evenimente care trebuie puse în aplicare, în folosul societăţii. Nu ne costă nimic."



Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close