Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea, la "Confruntarea Greilor": Am venit să susţin acest gest remarcabil. Antena 3 este şi aici!

Mihai Gâdea, la "Confruntarea Greilor": Am venit să susţin acest gest remarcabil. Antena 3 este şi aici!

Mihai Gâdea, la "Confruntarea Greilor": Am venit să susţin acest gest remarcabil. Antena 3 este şi aici!
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   18:18

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, a fost prezent la "Confruntarea Greilor", în calitate de suporter.

"Am venit să fiu suporter total al acţiunii de astăzi şi al gestului remarcabil făcut de colegii noştri împreună cu mai multe personalităţi publice şi sunt aici pentru a-mi exprima ataşamentul total: Antena 3 este şi aici!", a arătat Mihai Gâdea.

"Nu contează cine câştigă în această seară, contează acţiunea în sine, că putem face un gest remarcabil pentru copii şi asta este cel mai important, de departe. Cred că, de fapt, aceata este normalitate. Noi, cei care suntem bine, cei care nu avem probleme mari, să îi ajutăm pe cei care au nevoie, să putem să facem ceva".

"Eu ţin cu toţi în această seară, nu am preferinţe în privinţa câştigătorilor, mă bucur că sunt toţi aici. Este extraordinar ce este aici, atmosfera este extraordinară, aşa ceva trebuie să se mai întâmple şi mă bucur foarte mult că îl văd pe premier aici, este un gest frumos de susţinere din partea lui faţă de aceia care au nevoie de ajutor", a conchis Mihai Gâdea.



Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Subiecte în articol: Antena 3 victor ciutacu Mircea Badea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close