Antena 3 CNN Actualitate Media Nicu Bănicioiu: Sala este plină, este minunat că sunt atât de mulţi spectatori la un meci caritabil

Nicu Bănicioiu: Sala este plină, este minunat că sunt atât de mulţi spectatori la un meci caritabil

Nicu Bănicioiu: Sala este plină, este minunat că sunt atât de mulţi spectatori la un meci caritabil
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   18:01

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicu Bănicioiu, a fost prezent la "Confruntarea Greilor", în calitate de suporter:

"Este destul de echilibrată confruntarea. Au mai şi ratat dar văd că se joacă destul de bine. E foarte bine, ne-am asumat postura de antrenori, dar evenimentul este minunat. La pauză am mai făcut înlocuiri dar nici noi nu ne-am decis cu cine ţinem", a declarat Bănicioiu.

"La cum văd eu, echipa lui Victor Ciutacu are un mic avantaj. Are o şansă mare. Domnul Victor Ponta văd că nu a obosit până acum, deci e bine. A şi marcat. S-a antrenat. El a fost sportiv, a făcut baschet de performanţă. Nu ştiam că e atât de bun încă", a povestit ministrul.

"Este minunat că sala este plină, este minunat faptul că sunt atâţia spectatori, mai ales pentru un meci demonstativ, pentru un meci caritabil, este extraordinar", a declarat Bănicioiu.

"Ţin cu câte un jucător în parte, pariurile sunt pe cine marchează mai mult. Eu cred că o să marcheze foarte mult Victor Ponta şi Victor Ciutacu", a conchis ministrul.



Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close