Antena 3 CNN Actualitate Media Niels Schnecker la "Confruntarea Greilor": ANTENA 3 ESTE AICI!

Niels Schnecker la "Confruntarea Greilor": ANTENA 3 ESTE AICI!

Niels Schnecker la "Confruntarea Greilor": ANTENA 3 ESTE AICI!
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   17:41

Niels Schnecker, realizator de programe al Antena 3, a fost prezent la "Confruntarea Greilor", în calitate de suporter:

"Este un super meci. În primul rând, cea mai tare chestie este că oamenii aceştia care stau mai mult la birou ajung să mai aibă plămân să joace aşa ceva. Foarte frumos, cauza este nemaipomenită iar dacă vrei să vezi într-adevăr greii, aceştia sunt acum pe teren, cei care au handicap locomotor şi care joacă baschet", a arătat Niels Schnecker.



Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close