Antena 3 CNN Actualitate Media Reportaj CNN despre cele mai grave cazuri de sclavie sexuală din România

Reportaj CNN despre cele mai grave cazuri de sclavie sexuală din România

Reportaj CNN despre cele mai grave cazuri de sclavie sexuală din România
Sursa foto: Foto: facebook.com
07 Mar 2011   •   14:42
România este din nou pusă la zid în presa internaţională. Jurnaliştii CNN au realizat un reportaj despre cele mai grave cazuri de sclavie sexuală înregistrate în România din ultimii ani. Printre acestea, poveştile mai multor grupări care obligau tinere să se prostitueze în ţări europene.

Gravitatea cazurilor de sclavie sexual
ă cu care autorităţile române au de-a face i-a adus pe jurnaliştii CNN în oraşul Alexandria. Bogdan Nejloveanu şi fiul său Marius au primit 21 de ani de închisoare în Marea Britanie pentru că obligau tinere românce să se prostitueze.

Reţeaua Nejloveanu îşi avea rădăcinile în oraşul Alexandria din sudul României. Făceau trafic cu femei tinere pe care le obligau să se prostitueze în Madrid. Nu le-a luat prea mult timp să se mute în Marea Britanie pentru o afacere şi mai mare în suburbiile oraşului Manchester.

Românii le promiteau victimelor posturi de menajere în Marea Britanie, dar în schimb le agresau şi le obligau să lucreze ca prostituate.

Jurnaliştii de la CNN au scris şi despre un alt caz de sclavie sexuală din ţara noastră. Cel al lui Armand Ceanac, care ispăşeşte 25 de ani de închisoare pentru că a ucis una din femeile pe care le exploata.

Potrivit datelor oficiale, numai în prima jumătate a anului trecut, peste 600 de cazuri de sclavie sexuală au fost investigate în România.
 


 

×
Subiecte în articol: cnn reportaj România
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close