Antena 3 CNN Actualitate Media România, o pedeapsă: Participanţii la un reality-show german, trimişi la reeducare în ţara noastră

România, o pedeapsă: Participanţii la un reality-show german, trimişi la reeducare în ţara noastră

România, o pedeapsă: Participanţii la un reality-show german, trimişi la reeducare în ţara noastră
Sursa foto: Foto: jennifercounseling.com
14 Ian 2011   •   13:23

Doi adolescenţi din Germania, participanţi la un reality-show, au fost trimişi în România ca pedeapsă că sunt prea răsfăţaţi. Tinerii au fost nevoiţi să trăiască, timp de o săptămână, alături de o familie de români, „sejurul” adolescenţilor în ţara noastră fiind un adevărat calvar pentru ei. Emisiunea „Cei mai severi părinţi din lume” este difuzată în fiecare marţi de postul TV german Kabel 1.

Germanii, extrem de răsfăţaţi, au fost trimişi într- un sat din Suceava, la familia Carloantă, să vadă cum e să trăieşti în condiţii mai mult decât modeste. Michaela şi Tito au fost şocaţi de felul în care au fost nevoiţi să trăiască timp de o săptămână, arată Libertatea.

Adolescenţii au fost nevoiţi să meargă prin noroaie până la W.C., întrucât toaleta era în curte, şi să se spele la lighean. În plus, tinerilor nu li s-a permis să-şi cumpere ţigări sau alcool, fiind nevoiţi să muncească cot la cot cu familia la care stăteau. În caz contrar, nu primeau mâncare.

Imagini din emisiunea germană:

 

×
Subiecte în articol: Germania adolescenti reality show
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close