Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ciutacu, provocat la o confruntare televizată de unul dintre agresorii de la mall (VIDEO)

Victor Ciutacu, provocat la o confruntare televizată de unul dintre agresorii de la mall (VIDEO)

Victor Ciutacu, provocat la o confruntare televizată de unul dintre agresorii de la mall (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Aug 2010   •   21:11

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Ştirea Zilei", că una dintre persoanele care l-au agresat verbal, luni seară, în mall-ul din Băneasa, îl provoacă acum pe el şi pe Mircea Badea la o confruntare televizată. Provocarea nu a fost făcută în mod direct, ci prin intermediul trustului concurent, susţine jurnalistul, care mai precizează că a depus o plângere la Poliţie împotriva agresorilor.

"Cu mine n-au luat legătura, dar au reuşit să ia legătura cu trustul concurent. Unul dintre agresori - cu ocazia asta am aflat că erau patru, eu am văzut numai doi - a trimis un mail la trustul de presă Realitatea în care şi-a asumat paternitatea incidentului şi în care a spus că e o chestie doctrinară şi că nu îi place cu precădere de mine şi de Badea. Şi am înţeles că ne provoacă la o confruntare televizată în care cine pierde urmează să facă nu ştiu ce în beneficiul comunităţii, n-am înţeles care sunt criteriile", a declarat Victor Ciutacu.

Jurnalistul susţine că a reclamat incidentul la Poliţie şi că aşteaptă ca statul să îşi facă datoria.

"Habar n-am ce e în mintea unui om care e în stare să agreseze o familie într-un complex comercial (...) Dacă tot discutăm despre statul de drept, am făcut o plângere la organul specializat al statului de drept şi aştept ca instituţiile statului să îşi facă datoria", a precizat ziaristul.

Victor Ciutacu a fost agresat verbal, luni seară, în centrul comercial Băneasa Shopping City, în timp ce se afla la cumpărături împreună cu copilul său. Doi indivizi au început atunci să-l înjure şi să-l ameninţe pe jurnalist, susţinând că "pe listă" urmează şi alte nume precum Mihai Gâdea şi Mircea Badea.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: victor ciutacu provocare mall baneasa
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close