Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta: Felicitări lui Badea şi Ciutacu şi mai ales copiilor pentru această idee

Victor Ponta: Felicitări lui Badea şi Ciutacu şi mai ales copiilor pentru această idee

Victor Ponta: Felicitări lui Badea şi Ciutacu şi mai ales copiilor pentru această idee
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   18:32

Premierul Victor Ponta a declarat, în pauza mare a meciului "Confruntarea Greilor", că se bucură de faptul că ideea copiilor a avut succes: "Atmosfera de aici îmi arată că ce fac cei tineri este întotdeauna mai bun decât ce fac ceilalţi".

Întrebat cum s-ar evalua în urma prestaţiei din prima jumătate a meciului, premierul a răspuns că doar publicul ar putea să îl evalueze: Sigur, Andrei şi Irina îmi dau notă mare. Important este că ideea a fost foarte frumoasă şi oamenii vin şi la idei frumoase.

"Oricum, felicitări lui Badea şi Ciutacu şi mai ales copiilor pentru această idee. Şi vouă, Antena 3, că aţi făcut să se întâmple".

Întrebat dacă se va întoarce pe teren, premierul a răspuns: Întotdeauna!



Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close