Antena 3 CNN Show Showbiz Prezentatorul unui reality show brazilian, acuzat că a ordonat crimele pe care le prezenta în emisiune

Prezentatorul unui reality show brazilian, acuzat că a ordonat crimele pe care le prezenta în emisiune

Prezentatorul unui reality show brazilian, acuzat că a ordonat crimele pe care le prezenta în emisiune
Sursa foto: wallace souza
12 Aug 2009   •   10:00

Goana după audienţe nu cunoaşte limite. Prezentatorul unui cunoscut reality show brazilian este acuzat că a ordonat şi în unele cazuri că a înscenat comiterea unor crime, pentru a creşte audienţa emisiunii sale.
După ce a fost dat afară din poliţie, Wallace Souza s-a implicat în politică şi în industria de divertisment. El a devenit cunoscut brazilienilor în calitate de prezentator al emisiunii ?Canal Livre?, al cărei principal subiect este activitatea infracţională din ţară, dar mai ales crimele.

Acum, vedeta TV este acuzată că, de fapt, multe dintre crimele prezentate publicului nu au fost decât înscenări. Mai grav însă, se pare că Souza şi fiul său au ordonat comiterea unor crime, care au fost apoi prezentate la televizor. Şi totul, pentru ca publicul să-i urmărească emisiunea.

Autorităţile spun că au dovezi care demonstrează clar implicarea lui Souza şi a fiului său în cel puţin cinci dintre crimele prezentate în cadrul emisiunii sale. Potrivit declaraţiilor poliţiştilor, Souza sau fiul său trimiteau echipele de filmare la locul faptei, echipe care ajungeau acolo întotdeauna înaintea poliţiei.

Mai mulţi procurori, judecători şi poliţişti implicaţi în acest caz au fost puşi sub protecţie, după ce au primit numeroase ameninţări.

Acuzarea se va folosi în proces şi de mărturia unui poliţist ieşit la pensie, care a declarat că a participat la înscenarea unei crime, din ordinul lui Souza. De altfel, în urma unei percheziţii la domiciliul vedetei tv au fost găsite mai multe arme deţinute ilegal, dar şi aproape 200.000 de dolari.

Fraţii lui Souza, care sunt şi producătorii emisiunii, dar şi avocatul vedetei tv, au negat toate acuzaţiile.



Observator

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close