Antena 3 CNN Life Cristian Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica! ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”

Cristian Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica! ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”

Cristian Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica! ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Boureanu
12 Sep 2016   •   17:58

Un scandal de proporţii a avut loc luni după amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică, scrie cancan.ro.

Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări!

Potrivit cancan.ro, totul a avut loc în urmă cu puţin timp, pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Foto: cancan.ro

 

×
Subiecte în articol: Cristi Boureanu cristian boureanu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close