Antena 3 CNN Life Cum saruta in functie de zodie? Gemenii o fac mental, iar taurii pasional

Cum saruta in functie de zodie? Gemenii o fac mental, iar taurii pasional

Cum saruta in functie de zodie? Gemenii o fac mental, iar taurii pasional
03 Sep 2015   •   13:01

Vezi cat de tandru este in functie de zodie si cat de bine stie sa sarute, atunci cand se afla in momente pasionale cu tine.

Berbec

Asteapta-te la ceva brusc, care te ia prin surprindere. Sarutul Berbecilor este pasional, surprinzator, usor presat. Pentru Berbeci, intreaga viata se desfasoara dupa regula “totul sau nimic”, iar cand saruta e la fel.

Taur

Pentru ca sunt persoane senzoriale, asteapta-te de la un Taur la un sarut pasional, senzual, incet. Nu te mira daca te vei simti, pur si simplu, hipnotizata. Taurii se pricep la sarutat.

Gemeni


Pentru Gemeni, sarutul este ceva mental. Ei prefera sa vorbeasca si nu sa sarute. Le ia destul de mult timp pana sa faca un pas spre sarut si vor avea tot felul de semnale premergatoare: se scarpina in cap, se freaca la nas, isi umezesc buzele. Pot fi incordati in timpul sarutului.

Rac


Fire aventuroasa, Racul are un intreg preludiu pentru sarut. Cel mai probabil, mai intai te va cuprinde usor pe dupa gat, apoi iti va mangaia parul, iti va face cateva complimente, apoi va trage aer in piept si te va saruta patimas, ca-n filme.

Leu


Fire razboinica, Leul cel mai probabil iti va cuprinde fata si te va saruta brusc, fara vreun semn de avertizare, fara declaratii siropoase. “Scurt si la obiect”, pasional si senzual.

Fecioara


Daca esti fana “Casablanca”, un barbat Fecioara este cel mai potrivit pentru sarut. Perfectionisti din fire, barbatii fecioara vor ca totul sa fie ca la carte: un sarut “echilibrat”, nici prea umed, nici prea sec, nici prea lung, nici prea scurt. Barbatul Fecioara saruta cel mai bine din toate semnele zodiacale. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: sarut zodii Horoscop
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close