x close

Fii alături de noi!

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

de 28 Noi 2013   •   14:54 Comenteaza
Cei mai gelosi barbati in functie de zodie 132
  Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt gelosi.

 

Barbatul Berbec: Intrecere

Barbatului Berbec ii place competitia. Cand isi simte amenintata pozitia de “lider” face orice pentru a nu o pierde: cadouri scumpe, atentii etc. Va lua totul in serios si va trata problema cu onoare.

 

Barbatul Taur: Maniaco-depresiv

Cand sunt gelosi, Taurii fie sunt furiosi ca un tunet, dau cu pumnul in masa si sunt agresivi, fie sunt calmi, cu picioarele bine infipte in pamant. Mai exista si o a treia categorie din care fac parte barbatii suspiciosi. Tot timpul isi pun semne de intrebare si tot timpul isi spun “Dar daca?”.

 Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

 

poza

Actualitate

Vot final. Legea privind restituirea caselor către bănci, adoptată în Camera Deputaţilor

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind restituirea unor bunuri imobile băncilor în schimbul stingerii creditelor, cu 233 de voturi "pentru", unul "împotrivă" şi o abţinere. Bancherii...

25 Noi 2015  •  14:03

poza

Show

Îngeraş cu pretenţii. Josephine Skriver, o Spiderwoman fierbinte

Şi-a văzut visul cu ochii, devenind îngeraş Victoria's Secret, dar Josephine Skriver tot mai încearcă să arate că îşi poartă aripioarele pe merit.

25 Noi 2015  •  13:11

sati