Antena 3 CNN Life Fiul lui Adrian Iovan, târât prin tribunale la aproape trei ani de la moartea tatălui său

Fiul lui Adrian Iovan, târât prin tribunale la aproape trei ani de la moartea tatălui său

Fiul lui Adrian Iovan, târât prin tribunale la aproape trei ani de la moartea tatălui său
21 Noi 2016   •   22:24

Veştile proaste par să „curgă” la infinit pentru Romaniţa Iovan şi băiatul pe care îl are cu Adrian Iovan. Creatoarea de modă, ca reprezentant legal al lui Albert Iovan (10 ani), a fost chemată din nou la tribunal de către Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, care are o serie de pretenţii financiare de la moştenitorul lui Iovan.

Asta după ce Romaniţa a achitat o sumă importantă după pierderea unui proces. ”Romaniţa a returnat suma. Legea la noi e interpretabilă. Casa de pensii a făcut acest dosar probabil neverificând dacă banii au fost încasaţi de ei sau nu. A mai rămas o parte de recuperat, iar suma trebuia returnată în tranşe, reţinându-i-se lui Albert din pensia de urmaş”, a declarat avocatul vedetei, potrivit click.ro.

Toată povestea a început la două luni de la moartea lui Adrian Iovan, când moştenitorii săi Albert (8 ani), reprezentat de mama sa, şi Irina (30), fiica cea mare a pilotului, au cerut pensia părintelui lor, din perioada 1 august 2011 până la sfârşitul anului 2013, adică aproape 3 miliarde de lei. Chiar dacă reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Ilfov au susţinut că nu au de ce să le dea aceşti bani, Romaniţa Iovan a continuat procesul pentru un drept care credea că li se cuvenea moştenitorilor fostului ei soţ. Romaniţa Iovan a câştigat însă lupta în instanţă şi a şi încasat, la sfârşitul lui 2015, circa 2,8 miliarde lei vechi. Când credea că nu se mai poate întâmpla nimic, a venit şi îngrozitoarea veste. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au soluţionat contestaţia făcută de reprezentanţii Casei de Pensii şi le-au dat şi dreptate. Magistraţii au dispus întoarcerea executării şi i-au obligat pe moştenitorii lui Iovan să restituie banii.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Adrian Iovan accident aviatic
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close