Antena 3 CNN Life Google începe să șteargă datele și fotografiile vechi din Gmail. Ce poți face să nu ți se întâmple asta

Google începe să șteargă datele și fotografiile vechi din Gmail. Ce poți face să nu ți se întâmple asta

Eliminarea de către Google a datelor și fotografiilor din Gmail aparținând conturilor inactive va începe la 1 decembrie.

Google începe să șteargă datele și fotografiile vechi din Gmail. Ce poți face să nu ți se întâmple asta
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   23:43

"Începând cu sfârșitul acestui an, în cazul în care un cont Google nu a fost utilizat sau conectat timp de cel puțin 2 ani, este posibil să ștergem contul și conținutul acestuia - inclusiv conținutul din Google Workspace (Gmail, Docs, Drive, Meet, Calendar) și Google Photos", a anunțat Ruth Kricheli, vicepreședintele departamentului de gestionare a produselor Google.

Din fericire, nu este nevoie de prea mult pentru a vă menține contul activ - trebuie doar să vă conectați la el cel puțin o dată la doi ani.

Alternativ, puteți citi un e-mail, viziona un videoclip pe YouTube sau folosi căutarea pe Google în timp ce sunteți conectat la contul dumneavoastră, a spus Kricheli, potrivit Business Insider.

Kricheli a invocat preocupări legate de securitate ca motiv al acestor ștergeri. Conturile abandonate au de zece ori mai multe șanse decât conturile active să nu aibă o verificare în doi pași, ceea ce le face mai predispuse la a fi compromise.

×
Subiecte în articol: Google Gmail Ruth Kricheli
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close