Antena 3 CNN Life Mama vitregă a obligat-o să poarte asta la școală. Fetița s-a întors acasă plângând

Mama vitregă a obligat-o să poarte asta la școală. Fetița s-a întors acasă plângând

Mama vitregă a obligat-o să poarte asta la școală. Fetița s-a întors acasă plângând
Sursa foto: sursa: punct.tv
24 Aug 2016   •   10:11

Kylie, în vârstă de 11 ani, considera că este în pas cu moda. Ea urmărea ultimele tendințe din lumea modei și întotdeauna se îmbrăca la patru ace.

Mama fetiței murise când aceasta era încă foarte mică. De aceea, tatăl lui Kylie își alinta iubita fiică.
Pe lângă aceasta, el câștiga bine. De aceea, fetița întotdeauna se îmbrăca în cele mai sofisticate lucruri.

Evident, ea era admirată de colegele ei și astfel a devenit liderul neoficial al clasei. Simțindu-se ca o adevărată regină, Kylie deseori își insulta colegele. Cel mai mult suferea o fetiță, a cărei părinți nu puteau să-i cumpere haine la modă din cauza sărăciei.

Ea deseori purta îmbrăcămintea surorilor ei mai mari și, de aceea, nu arăta deloc modern. Din această cauză, fetița era nevoită să audă zilnic o mulțime de batjocoriri și insulte din partea lui Kylie.Ești o neîngrijită proastă! Cât de amuzant arăți.

În curând, despre aceste atacuri a aflat învățătoarea și le-a povestit totul tatălui lui Kylie și noii lui soții. Părinții s-au simțit jigniți de comportamentul fiicei lor și ei au decis să-i dea o lecție.

În weekend mama vitregă a luat-o pe Kylie la cumpărături. Pe drum ele au găsit un magazin second-hand și doamna i-a propus fiicei sale adoptive să intre ca să râdă de asortimentul de acolo.

Fetița a considerat că aceasta este o joacă și a acceptat. Ea a ales cele mai îngrozitoare rochii, însoțindu-le cu comentarii răutăcioase. Însă, spre uimirea lui Kylie, acesta nu era un joc. Mama ei vitregă a cumpărat rochiile și luni părinții au obligat fetița să meargă la școală într-o rochie urâtă.

Mai mult, pe punct.tv

×
Subiecte în articol: razbunare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close