Antena 3 CNN Life Unde culcăm copilul? În pătuţul său ori în pat cu noi?

Unde culcăm copilul? În pătuţul său ori în pat cu noi?

Unde culcăm copilul? În pătuţul său ori în pat cu noi?
27 Mai 2015   •   14:00

Venirea pe lume a unui bebeluş aduce pentru pentru părinţi o sumedenie de griji. Dacă nu aveţi un copil, nu aveţi de unde să ştiţi ce presupune existenţa lui. Am să vorbesc azi despre un subiect care ne preocupă încă dinainte de naştere.

Locul în care va dormi bebeluşul. La prima vedere, poate părea foarte complicat, însă pe măsură ce începeţi să rezolvaţi această problemă, lucrurile încep să se simplifice.

Este adevărat că situațiile pot fi total diferite, de la caz la caz. Rămâne totuşi o întrebare: cum este mai bine să doarmă cel mic? În pat cu părinții sau în pătuțul bebeluşului? Atât Alex, cât şi Alesia au dormit în camerele lor încă din prima zi acasă. Am luat această decizie fără să stăm pe gânduri. Ştiam că dacă îi vom obişnui aşa, ne va fi foarte greu apoi să-i mutăm în camerele lor. Am lăsat comoditatea deoparte şi ne-am ţinut tare pînă pe la 2-3 ani. Aceasta este perioada în care copiii încep să facă excursii nocturne din camera lor în camera părinţilor, dar asta este o altă poveste pe care o vom discuta separat :)

Am avut noroc cu un pediatru răbdător şi înţelegător, care mi-a dat la momentul respectiv toate informaţiile pe care i le-am cerut.

Continuarea pe blog-ul Elei Crăciun.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close