Antena 3 CNN Meteo Frig, ploi și descărcări electrice în București! Meteorologii au emis o prognoză specială pentru următoarele zile

Frig, ploi și descărcări electrice în București! Meteorologii au emis o prognoză specială pentru următoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie anunță o răcire bruscă și puternică a vremii în București.

Frig, ploi și descărcări electrice în București! Meteorologii au emis o prognoză specială pentru următoarele zile
Sursa foto: Getty Images / Mihai-Alexandru Neagu
de Laura Dinu    |    16 Apr 2024   •   11:18

Potrivit meteorologilor, începând de mâine, vremea se va răci și vor apărea ploile, care vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. 

Prognoză specială București 16.04, ora 14:00 - 17.04, ora 09:00

Vremea va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cu o temperatură maximă în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul nopții când va crește probabilitatea pentru averse slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

Prognoză specială București 17.04, ora 09:00 - 18.04, ora 09:00

Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări și vor fi perioade cu averse, cel mai probabil după orele amiezii însoțite și de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.

Prognoză specială București 18.04, ora 09:00 - 18.04, ora 20:00

Valorile termice vor continua să scadă ușor. Cerul va avea înnorări și vor mai fi condiții de ploaie slabă, mai ales în prima parte a intervalului. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

×
Subiecte în articol: București prognoză meteo specială
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close